tr (0312) 222 56 83 Pzr - Cum 09:00 - 18:00 Mebusevleri Mah. Ayten Sk. No.39/4 06570 - Çankaya/ANKARA

Proje Kapanış Konferansımıza Yoğun İlgi


Gazi Üniversitesi ve Derneğimiz ortaklığında FoW hibe programı kapsamında yürütülen “Employment at Virtual and Augmented Reality Jobs” projesi kapanış konferansı gerçekleştirildi. Konferansa Çalışma Genel Müdürü Sn. Dr. Mehmet BAŞ, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Sn. Ersoy GÜNAY, Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Serhat Karyeyen, Dernek Başkanımız Prof. Dr. İsmail Şahin, projemizin mezunları, paydaşlar ve çok sayıda misafir katıldı.

Konferansta bir konuşma yapan Dernek Başkanı Şahin, “Akademisyenler Birliği Derneği, Gazi Üniversitesi ile uzun yıllardır süren iş birliği kapsamında, bu projenin de başarıya ulaşmasında önemli bir rol oynadı. Proje, sivil toplum kuruluşları ile yükseköğretim kurumları arasındaki başarılı iş birliğine bir örnek teşkil ederken, ileride daha büyük projeler için ilham kaynağı olacak.” dedi ve bu iş birliğinin, eğitim ve istihdam alanında kalıcı çözümler üretecek yeni girişimlere zemin hazırlayacağını belirtti.

Açılış konuşmalarının ardından proje koordinatörü Doç. Dr. Murat Dörterler tarafından proje çıktılarının sunumu gerçekleştirildi. Katılımcılar konferans sonrasında iş fuarını ziyaret ederek iş, staj ve burs programlarına başvurularını gerçekleştirdiler.

About the author